Even voorstellen

Wij zijn Koert en Jolanda Flikkema. We hebben samen 2 dochters en 2 zonen en wonen op "Patmos" een prachtige plek  in het mooie terpdorp Spijk in Noord Groningen.

In 1998 is Jolanda, na het volgen van opleiding voor pensionhouder hobbymatig begonnen met het opstarten van het dierenpension. Na diverse opleidingen te volgen: EHBO voor dieren, trimopleiding voor honden, cursus katten trimmen is erin 2005 een trimsalon gebouwd . In 2011 is er een grote verbouwing geweest en is het pension & trimsalon inmiddels gegroeid tot een bedrijf waar we beide ( Koert heeft z'n baan als vrachtwagenchauffeur opgezegd) met veel plezier in werken.

We vinden het een uitdaging om uw hond en kat een mooi verblijf te geven, mocht er een dier zijn die daar wat moeite mee heeft dan zullen we er extra energie insteken om hem toch te laten ontspannen. Wanneer uw dier een goed verblijf heeft kunt u ook volop genieten van uw vakantie. Ook wanneer u op zakenreis moet, naar het ziekenhuis, op familiebezoek gaat, gaat verbouwen, visite krijgt, of andere redenen, kunnen uw huisdieren bij ons terecht. We zijn het hele jaar geopend.

 

Kortom, we doen er alles aan om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen en een fijn verblijf te bieden.

We hopen u en uw viervoeter binnenkort te ontmoeten!