Dierenpension Delfzijl

Hét dierenpension voor Delfzijl: “Patmos”

Heeft u een verblijfplaats nodig voor uw hond(en) en/of kat(ten) in de omgeving van Delfzijl? Dan is “Patmos” hét dierenpension voor u! Wij hebben namelijk 53 hondenkennels én 2 ruime binnenverblijven voor de katten. Wij kunnen onszelf dus een echt honden- en kattenhotel noemen! We liggen heerlijk landelijk in het noorden van Groningen in het mooie Spijk. Vanaf Delfzijl bent u dus maar eventjes onderweg. Neem direct contact op om een verblijf te boeken.

 

 

Boek direct een verblijf!

 

 

 • 53 hondenkennels met allen een ruim binnenhok en uitloop naar buiten
 • Individuele verblijven en 2 ruime binnenverblijven met buitenrennen voor katten
 • Duidelijke afspraken over verblijf van uw huisdier(en)
 • Wassen en trimmen tijdens het verblijf mogelijk!
 • Verblijf tijdens kerst en oud & nieuw mogelijk

 

 

Hondenverblijven

We hebben 53 hondenkennels gebouwd waar u hond in kan verblijven. Deze kennels zijn zo ingedeeld dat iedere hond een eigen royaal binnenhok met een aansluitende buitenkennel heeft. Zo heeft uw hond altijd heerlijk de ruimte. Heeft u meerdere honden? Dan kunnen we hen onderbrengen in een speciale kennel voor meerdere honden. Honden van verschillende eigenaren plaatsen we nooit bij elkaar. De kennels worden dagelijks gereinigd en in de koudere maanden worden ze verwarmd.  

Kattenverblijven

We hebben niet alleen hondenkennels, maar ook kattenverblijven! Zo kunt u ook bij ons terecht als u een tijdelijk verblijf zoekt voor uw kat(ten). Elke kat krijgt bij ons een individueel verblijf, met toegang tot een ruim binnenverblijf en een overdekte buitenren. Uw kat heeft daarmee bij ons alle ruimte om lekker te spelen, te rennen, zich uit te rekken of gewoon even lekker te luieren. We hebben in het buitenverblijf ook verschillende ligplaatsen gecreëerd, zodat iedere kat wel een lekker plekje kan vinden. P

Dierenpension én trimsalon

Naast dierenpension zijn wij ook een trimsalon! Al jarenlang hebben we hier het diploma voor, zodat we uw hond(en) en/of kat(ten) perfect kunnen verzorgen. U kunt bij ons terecht met een losse afspraak en simpelweg even langskomen vanuit Delfzijl, maar u kunt met ons afspreken dat we uw hond en/of kat trimmen tijdens het verblijf in ons pension. Dan kunt u hem/haar vervolgens weer heerlijk fris ophalen!

 

 

Lees hier meer over onze trimsalon!

 

 

Geopend wanneer u ons nodig heeft

Wij staan voor u en uw huisdier(en) klaar wanneer u het nodig heeft. Zo zijn we tijdens de vakantieperiodes, en daarmee ook de zomervakantie, sowieso geopend, zodat u ongestoord uw gang kunt gaan. Maar ook met kerst kunt u uw huisdier naar ons toe brengen, dan steelt uw hond of kat u de kalkoen ook niet van het bord! Daarnaast zijn we zelfs met oud en nieuw geopend, zodat uw huisdieren de jaarwisseling zonder vuurwerk kunnen meemaken.

Aangesloten bij Dibevo

Dibevo is de brancheorganisatie voor ondernemende huisdierspecialisten. Zij hebben als missie (onder andere) om zich sterk te maken voor het welzijn van gezelschapsdieren. Omdat wij ons helemaal kunnen vinden in deze missie en hier sterk achter staan, hebben wij ons bij deze organisatie aangesloten. Zo kunnen we u direct waarborgen dat uw huisdier bij ons de beste opvang én verzorging geniet!

Locatie

U vindt ons dierenpension in het mooie terpdorp Spijk in Noord-Groningen, wat natuurlijk dichtbij Delfzijl ligt. Spijk ligt namelijk tussen Delfzijl en Roodeschool en is goed bereikbaar, omdat het dorp aan de N33 ligt. We liggen prachtig in het land, ver van de woonwijken verwijderd, zodat uw huisdieren heerlijk tot rust kunnen komen.

Niet vergeten!

Let bij het brengen van uw huisdier op de onderstaande punten:

 • Neem bij het brengen van uw huisdier het vaccinatieboekje of paspoort mee.
 • Zorg ervoor dat de nodige entingen ruim op tijd gegeven worden.
  • Kat Bordetella én jaarlijkse enting
  • hond: Kennelhoest én jaarlijkse enting.
  • Wanneer deze entingen niet zijn gegeven kunnen en mogen wij uw huisdier niet opvangen in ons pension!
 • Is uw teef loops tijdens haar verblijf? Geef dit dan even door.
 • Laat een mobiel of een ander nummer bij ons achter, zodat wij u bij evt. bijzonderheden kunnen benaderen.
 • Eventuele bijzonderheden in gedrag t.o.v. andere dieren of mensen horen wij graag van te voren.
 • Behandel uw huisdier tegen vlooien en wormen.

 

Boek direct een verblijf!

 

Dierenpension Delfzijl • Hondenopvang • Kattenopvang • Trimsalon