Dierenpension Spijk

Hét dierenpension “Patmos" te Spijk

Hét adres voor hond en kat tijdens uw afwezigheid

Heeft u een verblijfplaats nodig voor uw hond(en) en/of kat(ten)? Kom dan naar Spijk. Dan is “Patmos” hét dierenpension voor u! Wij hebben namelijk 53 hondenkennels én 2 ruime binnenverblijven voor de katten. Wij kunnen onszelf dus een echt honden- en kattenhotel noemen! We liggen heerlijk landelijk in het noorden van Groningen in het mooie Spijk. Neem direct contact op om een verblijf te boeken.

 

 

Boek direct een verblijf!

 

 

 • 53 hondenkennels met allen een ruim binnenhok en aansluitend een uitloop naar buiten
 • In de koude maanden verwarmde verblijven
 • Individuele verblijven en 2 ruime binnenverblijven met buitenrennen voor katten met verschillende ligplekken
 • Dagelijkse reiniging van alle verblijven
 • Duidelijke afspraken over verblijf van uw huisdier(en)
 • Wassen en trimmen tijdens het verblijf mogelijk!
 • Verblijf tijdens kerst en oud & nieuw mogelijk
 • Verschillende uitlaatvelden waar de honden meerdere keren per dag worden uitgelaten

 

 

Hondenverblijven

We hebben 53 hondenkennels gebouwd waar u hond in kan verblijven. Deze kennels zijn zo ingedeeld dat iedere hond een eigen royaal binnenhok met een aansluitende buitenkennel heeft. Zo heeft uw hond altijd heerlijk de ruimte. Heeft u meerdere honden? Dan kunnen we hen onderbrengen in een speciale kennel voor meerdere honden. Honden van verschillende eigenaren plaatsen we nooit bij elkaar. Ook niet op de uitlaatvelden.

Onze uitlaatvelden zijn van elkaar gescheiden door hekwerk en iedere hond wordt daar, diverse keren per dag, apart uitgelaten. De honden kunnen elkaar wel zien en samen rennen, maar niet bij elkaar komen. Daar hebben we bewust voor gekozen om ruzies en vechtpartijtjes te voorkomen. Sommige honden zijn nu eenmaal een beetje gespannen als ze in een pension zitten en voorkomen is beter dan genezen.  De kennels worden dagelijks gereinigd en in de koudere maanden worden ze verwarmd.

 

Kattenverblijven

Ook uw katten kunnen bij ons terecht. Wij hebben voor de katten individuele verblijven met toegang tot gezamenlijke binnenverblijven en een overdekte buitenren. Zo hebben uw katten heerlijk de ruimte om rond te rennen, te spelen, zich uit te rekken of gewoon om even lekker te luieren. We hebben namelijk ook een groot aantal ligplaatsen in het verblijf gecreëerd, zodat iedere kat even lekker kan liggen.

 

Dierenpension én trimsalon

U kunt bij ons terecht voor het verblijf van uw hond(en) en/of kat(ten), maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht om uw hond(en) en/of kat(ten) te laten trimmen. Naast dierenpension zijn wij namelijk ook een trimsalon! U kunt hiervoor een losse afspraak bij ons maken en even bij ons langskomen in Spijk, maar wij kunnen uw huisdier ook trimmen tijdens zijn/haar verblijf in ons pension. Zo kunt u hem/haar weer heerlijk gewassen en fris mee naar huis nemen.

 

 

Lees hier meer over onze trimsalon!

 

 

Geopend wanneer u ons nodig heeft

“Patmos” is geopend op het moment dat u ons nodig heeft. Heeft u oppas nodig i.v.m werk, zakenreis, ziekte, verhuizing, verbouwing, gaat u op visite, krijgt u visite of gaat u op vakantie, weekendje weg, naar een concert  U kunt altijd bij ons terecht .

Zo kunt u tijdens de vakantieperiodes altijd bij ons terecht. U kunt uw hond(en) of kat(ten) ook tijdens de kerstdagen en/of met oud en nieuw naar ons brengen. Dan weet u zeker dat ze er niet met de kalkoen vandoor gaan en dat ze de jaarwisseling in alle rust doorkomen!

 

“Patmos” is het hele jaar geopend

 

 

Aangesloten bij Dibevo

Wij zijn aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor ondernemende huisdierspecialisten. Dit is voor u een waarborg dat uw huisdier bij ons de beste opvang en verzorging geniet. De missie van Dibevo is namelijk om zich sterk te maken voor het welzijn van gezelschapsdieren. En dat is een missie waar wij ook volledig achter staan!

 

Locatie

U vindt ons dierenpension in het mooie terpdorp Spijk in Noord-Groningen. Spijk ligt tussen Delfzijl en Roodeschool en is goed bereikbaar, omdat het dorp aan de N33 ligt. We liggen prachtig in het land, ver van de woonwijken verwijderd, zodat uw huisdieren heerlijk tot rust kunnen komen.

 

Boek direct een verblijf!

 

 

Niet vergeten!

Let bij het brengen van uw huisdier op de onderstaande punten:

 • Neem bij het brengen van uw huisdier het vaccinatieboekje of paspoort mee.
 • Zorg ervoor dat de nodige entingen ruim op tijd gegeven worden.
  • Kat Bordetella én jaarlijkse enting
  • hond: Kennelhoest én jaarlijkse enting.
  • Wanneer deze entingen niet zijn gegeven kunnen en mogen wij uw huisdier niet opvangen in ons pension!
 • Is uw teef loops tijdens haar verblijf? Geef dit dan even door.
 • Laat een mobiel of een ander nummer bij ons achter, zodat wij u bij evt. bijzonderheden kunnen benaderen.
 • Eventuele bijzonderheden in gedrag t.o.v. andere dieren of mensen horen wij graag van te voren.
 • Behandel uw huisdier tegen vlooien en wormen.

 

 

Dierenpension Spijk • Hondenopvang • Kattenopvang • Trimsalon