Dierenpension Harkstede

Hét dierenpension voor Harkstede: “Patmos”

Dierverzorging “Patmos” is hét dierenpension in de buurt van Harkstede. Met 53 hondenkennels en 2 ruime binnenverblijven voor katten kunnen wij onszelf een waar honden- en kattenhotel noemen! U kunt ons vinden aan de rand van het mooie terpdorp Spijk, lekker rustig en afgelegen in het land in Noord-Groningen én vlakbij Harkstede! Neem direct contact met ons op om een verblijf te boeken.

 

 

Boek direct een verblijf!

 

 

 • 53 hondenkennels met allen een ruim binnenhok en uitloop naar buiten
 • Individuele verblijven en 2 ruime binnenverblijven met buitenrennen voor katten
 • Duidelijke afspraken over verblijf van uw huisdier(en)
 • Wassen en trimmen tijdens het verblijf mogelijk!
 • Verblijf tijdens kerst en oud & nieuw mogelijk

 

 

Hondenverblijven

In ons dierenpension hebben we 53 hondenkennels gerealiseerd. Iedere kennel is zo ingericht dat uw hond heerlijk de ruimte heeft. Hij/zij heeft een eigen binnenhok met een aansluitende buitenkennel, waarin overdag vrije uitloop is. Als u meerdere honden heeft, kunnen we deze in een speciale kennel voor meerdere honden onderbrengen; dat is natuurlijk wel zo gezellig. Honden van verschillende eigenaren plaatsen we nooit bij elkaar. Wij reinigen de kennels dagelijks en zorgen ervoor dat deze in de koude maanden worden verwarmd. 

Kattenverblijven

Ook uw katten kunnen bij ons terecht. Wij hebben voor de katten individuele verblijven gebouwd, met toegang tot gezamenlijke binnenverblijven en een overdekte buitenren. Zo hebben uw katten heerlijk de ruimte om rond te rennen, te spelen, zich uit te rekken of gewoon om even lekker te luieren. We hebben namelijk ook een groot aantal ligplaatsen in het verblijf gecreëerd, zodat iedere kat even lekker kan liggen. 

Dierenpension én trimsalon

Naast dat wij het meest geschikte dierenpension in de buurt van Harkstede zijn, zijn we ook ervaren honden- en kattentrimmers. Wij verwelkomen u en uw hond of kat graag in onze trimsalon, waar we ervoor zorgen dat uw huisdier even flink verzorgd wordt! Daarnaast kunnen we dit ook doen tijdens het verblijf van uw huisdier in ons pension. Als u uw hond of kat dan weer ophaalt, is hij/zij heerlijk gewassen en mooi getrimd.

 

 

Lees hier meer over onze trimsalon!

 

 

Geopend wanneer u ons nodig heeft

“Patmos” is geopend op het moment dat u ons nodig heeft. Zo kunt u tijdens de vakantieperiodes altijd bij ons terecht. Daarnaast kunt u uw hond(en) of kat(ten) zelfs tijdens de kerstdagen en/of met oud en nieuw naar ons brengen. Dan weet u zeker dat ze er niet met de kalkoen vandoor gaan en dat ze de jaarwisseling in alle rust doorkomen!

Aangesloten bij Dibevo

Wij zijn aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor ondernemende huisdierspecialisten. Dit is voor u een waarborg dat uw huisdier bij ons de beste opvang en verzorging geniet. De missie van Dibevo is namelijk om zich sterk te maken voor het welzijn van gezelschapsdieren. En dat is een missie waar wij ook volledig achter staan!

Locatie

U vindt ons dierenpension in het mooie terpdorp Spijk in Noord-Groningen, wat natuurlijk dichtbij Harkstede ligt. Spijk ligt namelijk tussen Delfzijl en Roodeschool en is goed bereikbaar, omdat het dorp aan de N33 ligt. We liggen prachtig in het land, ver van de woonwijken verwijderd, zodat uw huisdieren heerlijk tot rust kunnen komen.

Niet vergeten!

Let bij het brengen van uw huisdier op de onderstaande punten:

 • Neem bij het brengen van uw huisdier het vaccinatieboekje of paspoort mee.
 • Zorg ervoor dat de nodige entingen ruim op tijd gegeven worden.
 • Is uw teef loops tijdens haar verblijf? Geef dit dan even door.
 • Laat een mobiel of een ander nummer bij ons achter, zodat wij u bij evt. bijzonderheden kunnen benaderen.
 • Eventuele bijzonderheden in gedrag t.o.v. andere dieren of mensen horen wij graag van te voren.
 • Behandel uw huisdier tegen vlooien en wormen.

 

Boek direct een verblijf!

 

Dierenpension Harkstede • Hondenopvang • Kattenopvang • Trimsalon