Dierenpension Slochteren

Hét dierenpension voor Slochteren: “Patmos”

Dierverzorging “Patmos” is hét dierenpension in de buurt van Slochteren. Met 53 hondenkennels en 2 ruime binnenverblijven voor katten kunnen wij onszelf een waar honden- en kattenhotel noemen! U kunt ons vinden aan de rand van het mooie terpdorp Spijk, lekker rustig en afgelegen in het land in Noord-Groningen én vlakbij Slochteren! Neem direct contact met ons op om een verblijf te boeken.

 

 

Boek direct een verblijf!

 

 

 • 53 hondenkennels met allen een ruim binnenhok en uitloop naar buiten
 • Individuele verblijven en 2 ruime binnenverblijven met buitenrennen voor katten
 • Duidelijke afspraken over verblijf van uw huisdier(en)
 • Wassen en trimmen tijdens het verblijf mogelijk!
 • Verblijf tijdens kerst en oud & nieuw mogelijk

 

 

Hondenverblijven

In ons dierenpension hebben we 53 hondenkennels gerealiseerd. Iedere kennel is zo ingericht dat uw hond heerlijk de ruimte heeft. Hij/zij heeft een eigen binnenhok met een aansluitende buitenkennel, waarin overdag vrije uitloop is. Als u meerdere honden heeft, kunnen we deze in een speciale kennel voor meerdere honden onderbrengen; dat is natuurlijk wel zo gezellig. Honden van verschillende eigenaren plaatsen we nooit bij elkaar. Wij reinigen de kennels dagelijks en zorgen ervoor dat deze in de koude maanden worden verwarmd.  

Kattenverblijven

We hebben niet alleen hondenkennels, maar ook kattenverblijven! Zo kunt u ook bij ons terecht als u een tijdelijk verblijf zoekt voor uw kat(ten). Elke kat krijgt bij ons een individueel verblijf, met toegang tot een ruim binnenverblijf en een overdekte buitenren. Uw kat heeft daarmee bij ons alle ruimte om lekker te spelen, te rennen, zich uit te rekken of gewoon even lekker te luieren. We hebben in het buitenverblijf ook verschillende ligplaatsen gecreëerd, zodat iedere kat wel een lekker plekje kan vinden.  

Dierenpension én trimsalon

Naast dierenpension zijn wij ook een trimsalon! Al jarenlang hebben we hier het diploma voor, zodat we uw hond(en) en/of kat(ten) perfect kunnen verzorgen. U kunt bij ons terecht met een losse afspraak en simpelweg even langskomen vanuit Slochteren, maar u kunt met ons afspreken dat we uw hond en/of kat trimmen tijdens het verblijf in ons pension. Dan kunt u hem/haar vervolgens weer heerlijk fris ophalen!

 

 

Lees hier meer over onze trimsalon!

 

 

Geopend wanneer u ons nodig heeft

“Patmos” is geopend op het moment dat u ons nodig heeft. Zo kunt u tijdens de vakantieperiodes altijd bij ons terecht. Daarnaast kunt u uw hond(en) of kat(ten) zelfs tijdens de kerstdagen en/of met oud en nieuw naar ons brengen. Dan weet u zeker dat ze er niet met de kalkoen vandoor gaan en dat ze de jaarwisseling in alle rust doorkomen!

Aangesloten bij Dibevo

Wij zijn aangesloten bij Dibevo, de brancheorganisatie voor ondernemende huisdierspecialisten. Dit is voor u een waarborg dat uw huisdier bij ons de beste opvang en verzorging geniet. De missie van Dibevo is namelijk om zich sterk te maken voor het welzijn van gezelschapsdieren. En dat is een missie waar wij ook volledig achter staan!

Locatie

U vindt ons dierenpension in het mooie terpdorp Spijk in Noord-Groningen, wat natuurlijk dichtbij Slochteren ligt. Spijk ligt namelijk tussen Delfzijl en Roodeschool en is goed bereikbaar, omdat het dorp aan de N33 ligt. We liggen prachtig in het land, ver van de woonwijken verwijderd, zodat uw huisdieren heerlijk tot rust kunnen komen.

Niet vergeten!

Let bij het brengen van uw huisdier op de onderstaande punten:

 • Neem bij het brengen van uw huisdier het vaccinatieboekje of paspoort mee.
 • Zorg ervoor dat de nodige entingen ruim op tijd gegeven worden.
  • Kat Bordetella én jaarlijkse enting
  • hond: Kennelhoest én jaarlijkse enting.
  • Wanneer deze entingen niet zijn gegeven kunnen en mogen wij uw huisdier niet opvangen in ons pension!
 • Is uw teef loops tijdens haar verblijf? Geef dit dan even door.
 • Laat een mobiel of een ander nummer bij ons achter, zodat wij u bij evt. bijzonderheden kunnen benaderen.
 • Eventuele bijzonderheden in gedrag t.o.v. andere dieren of mensen horen wij graag van te voren.
 • Behandel uw huisdier tegen vlooien en wormen.

 

 

Boek direct een verblijf!

 

Dierenpension Slochteren • Hondenopvang • Kattenopvang • Trimsalon